Awbridge Primary School

This rural primary school required the development of their large Early Years playground to allow for free-flow provision from the classroom directly into the outdoor area, with some protection from the wind.

Installing full timber fence panels with bubble windows, we developed a smaller primary zone designed to encourage mark making and phonics. In the larger area, we incorporated imaginative and creative play with the use of roleplay huts, water play and a storytelling area.

Children are now able to move freely between the classroom and the playground, and feel more confident in their surroundings. They have enhanced opportunities for playing and exploring as well as for active learning.

THE DEVELOPMENT

Awbridge Primary School had excellent service from Schoolscapes, you really looked after us from the initial site visit right through to the finish of the installation.

We were especially impressed with your vision at the start of the project when we were still deliberating ideas and when we weren't really sure what our finished product would look like - your input was invaluable.

Linda Bate, Federation Business Manager

Are you looking to develop your outdoor play area? Find out how we can help...

Contact Us Today!